February 7, 2018

Help

Parag Gupta Classes’s Self-Help & Support

 

Set-up (on Desktop/Laptop), install, class slides, lecture-wise details, etc.:

  1. Few centers erroneously are providing old software so you are compulsorily supposed to download updated software from https://drive.google.com/file/d/1cN5Q9eP0p-cgRR082HbkXEanhf2mXKgT/view?usp=sharing
  2. Link to understand the procedure to play your classes, change your playback speed, etc.: https://youtu.be/3PyfZxQlim8
  3. Few antivirus software might detect our software as false positive and erroneously show it as a virus so kindly add our software as an exception to your antivirus software. Kindly search on Google/YouTube “How to add a file to exception on XYZ antivirus” to understand better in this regards
  4. While installation if you see a message “Windows protected your PC”, click “More info” and then “Run Anyways”. Refer this video: https://youtu.be/mrIWiyVDJ-8
  5. In case any classes are not playing properly, download the class of the respective batch again from the respective belowmentioned links and then play the class.

 

 

Homework videos, Handwritten class slides, Lecture-wise details, soft copy of few chapters of books are available at following links:

Regular Batch: Old Course & New Course: www.tinyurl.com/slides-new-batch

Revision Batch: www.tinyurl.com/2016-revision

 

Common errors and self-solutions while installation:

1)   Error: “There is No Row at position zero”

Ans: – Id / Password is either wrong or student is erroneously using spacebar in username.

2)   Loading Error or only loading is appearing but video is not playing.

Ans: – Kindly wait for 2 minutes (by watch) as on certain occasions it takes time to play a video. Typically, this problem is because of internet issue-Kindly check your internet connection.

3)   How to increase video playback speed?
Ans: Refer: https://drive.google.com/open?id=19oCCtnj8l9B3vjj_1oS99PRfwogGc7It

If your software doesn’t contain the above box to get the increase speed box then kindly download the updated software from https://drive.google.com/file/d/1cN5Q9eP0p-cgRR082HbkXEanhf2mXKgT/view?usp=sharing

4)   Error : “You have reached maximum number of views”?
Ans: If you face this problem in Class 34 of New Course then refer https://youtu.be/s0uQ3QQ8gV4 . For other classes kindly email us at contactus@paragguptaclasses.com with your name, email id, order details, and phone number.

5) Number of views are in -ve.

Ans: You must be an old student who was supposed to use the old “view based software” although you using latest software with “hour/minutes based software”. Kindly email us at contactus@paragguptaclasses.com with your name, email id, order details, and phone number.

6) Error writing to file C:\Program Files (x86)\…. Verify that you have access to that directory.

Ans: Stop the antivirus, and reinstall the software and while installing kindly change the directory to D:\

7)   Remaining views/minutes are not showing in the software.
Ans: Kindly email us at contactus@paragguptaclasses.com with your name, email id, order details, and phone number.

8) Everything in pendrive is coming as shortcut. E.g. https://smarttechnicalworld.com/remove-shortcut-virus-remover/

Ans.: Your computer is infected with virus. Kindly refer: https://www.wikihow.com/Remove-Shortcut-Virus-on-Windows

9) Error: HRESULT 0xc8000222 Error .NET Framework 4.0 While Problem Installation

Ans.: Refer https://www.youtube.com/watch?v=WejR1f09YMM

 

Preferable Screen Sharing Softwares:

AeroAdmin

Link to download: http://www.aeroadmin.com/en/downloads.html

 

Any Desk

Link to download: https://anydesk.com/remote-desktop

 

Ammyy Admin

Link to download: http://www.ammyy.com/en/

(Important Note: Kindly make sure to download Ammyy Admin through Internet Explorer only. Google Chrome and Mozilla Firefox don’t support Ammyy Admin. Few antivirus software might detect our software as false positive and erroneously show it as a virus so kindly add our software as an exception to your antivirus software. Kindly search on Google/YouTube “How to add a file to exception on XYZ antivirus” to understand better in this regards)

fbq('track', 'AddToCart'); fbq('track', 'Search')